Μπλατ: «Περήφανος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό» (vid)

Μπλατ: «Περήφανος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό» (vid)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη νέα του ομάδα στο κανάλι της Euroleague ο Αμερικανός τεχνικός

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της νέας σεζόν στη Euroleage, ο Ντέιβιντ Μπλατ στο αφιέρωμα της διοργανώτριας αρχής για τους «ερυθρόλευκους» δήλωσε πως είναι πολύ υπερήφανος και τυχερός που φοράει τα χρώματα των Πειραιωτών.

Στη συνέχεια τόνισε πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να οδηγήσει μπροστά την ομάδα, ενώ χαρακτήρισε ξεχωριστούς παίκτες τους Τουπάν και Γκος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός μου έδειξε ζεστό ενδιαφέρον, δεν το σκέφτηκα και πολύ και πάρα πολύ γρήγορα ήρθαμε σε συμφωνία. Να που είμαι εδώ, λοιπόν, στον Ολυμπιακό, σε ένα υπέροχο μέρος. Είμαι περήφανος που φοράω τα χρώματα του Ολυμπιακού, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, νιώθω τυχερός που μου δόθηκε αυτή η δυνατότητα και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι να καταφέρω να δώσω σε αυτή την ομάδα τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ο Τουπάν έχει ταλέντο και ποιότητα και κυρίως θεωρώ πως έχει μεγάλες δυνατότητες ώστε να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί σαν παίκτης. Ο πατέρας του ήταν προπονητής σε ομάδα και μπορώ να σου πω πως λατρεύω να συνεργάζομαι με αθλητές που οι πατεράδες τους ήταν συνάδελφοι μου.

Ο Γκος είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και ικανός. Είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Έχει μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα ώστε να κάνει αυτό που πρέπει ώστε να φτάσει στο επόμενο επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ