Μπερτομέου : «Το γήπεδο της Μπαρτσελόνα είναι το χειρότερο στην Ευρώπη»!

Μπερτομέου : «Το γήπεδο της Μπαρτσελόνα είναι το χειρότερο στην Ευρώπη»!

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε για την επικείμενη ανακατασκευή της ιστορικής έδρας της Μπάρτσα, κι εξήγησε ότι το υπάρχον γήπεδο είναι το χειρότερο στην Ευρώπη.

Για την άμεση ανάγκη, ανακατασκευής του θρυλικού γηπέδου της Μπαρτσελόνα, Παλάου Μπλαουγκράνα, μίλησε ο Τζόρντι Μπερτομέου σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει το γήπεδο των Καταλανών, ως το χειρότερο στην Ευρώπη!

Να τονίσουμε ότι το Παλάου Μπλαουγκράνα πρόκειται να ανακατασκευαστεί τα επόμενα χρόνια με σκοπό να «μεταμορφωθεί» σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο χωρητικότητας 10.000 θέσεων.

Πάνω σε αυτή την εξέλιξη, ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1 για την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του συγκεκριμένου project.

«Είναι πολύ σημαντικό για την Μπαρτσελόνα να αποχωρήσει από το γήπεδο που σήμερα είναι το χειρότερο στην Ευρώπη και δεν της επιτρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ευκαιρίες και το δυνατό brand name της. Το Παλάου Μπλαουγκράνα έχει τεράστιους περιορισμούς… Το σημαντικό στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα είναι να αγωνίζεται σε ένα γήπεδο που θα της επιτρέψει να δημιουργήσει πόρους και να είναι ανταγωνιστική χωρίς να χρειάζεται τη στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας».

Να σημειώσουμε ότι το γήπεδο της Μπαρτσελόνα κατασκευάστηκε το μακρινό 1971 έχοντας χωρητικότητα 5,696 θεατών. Το 1994 έγινε η πρώτη ανακατασκευή από την οποία αυξήθηκε στις 7,785, αριθμός που ισχύει μέχρι και σήμερα. Πάντως έγινε ακόμη μια ανακατασκευή πριν από δύο χρόνια το 2016.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ