Μπάγερν Μονάχου – Εφές Αναντολού 71-90

Μπάγερν Μονάχου – Εφές Αναντολού 71-90

Εντυπωσιακή ήταν η Εφές Αναντολού στην πρεμιέρα της Euroleague επικρατώντας της Μπάγερν στο Μόναχο με 71-90.

Εντυπωσιακή ήταν η Εφές Αναντολού στην πρώτη αγωνιστική της Euroleague περνώντας άνετα από την έδρα της Μπάγερν Μονάχου με 90-71. Οι Τούρκοι με όπλο τα τρίποντα (12/20) αλλά και τον έλεγχο των ριμπάουντ έκαναν εξαιρετικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν, μετά από την περσινή απογοητευτική χρονιά.

Οι δύο ομάδες συμβάδισαν στο σκορ στην πρώτη περίοδο, αλλά μέχρι εκεί. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ανέβασε στροφές και άρχισε σταδιακά να ξεφεύγει στο σκορ. Το ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 7 πόντους (37-44).

Τα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου είναι ένα πραγματικό κρεσέντο για την Τουρκική ομάδα πού έφτασε μέχρι το +26 διαλύοντας τους Βαυαρούς με σουτ τριών πόντων αλλά και ασφυκτική άμυνα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης η Εφές αρκέστηκε στο να συντηρήσει μία διαφορά ασφαλείας, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να μειώσουν τη διαφορά όσο το δυνατόν περισσότερο. Το τελικό 71-90 είναι ενδεικτικό της εικόνας του αγώνα και δίνει δίκαια το πρώτο «ροζ φύλλο» για τη φετινή σεζόν στην Εφές Αναντολού.

Για τους νικητές ξεχώρισαν ο Τίμπορ Πλάις 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ο Σέιν Λάρκιν με 13 πόντους και 5 ασίστ ενώ και ο Μπροκ Μότουμ με 14 πόντους και 4 ριμπάουντ ήταν επίσης καταλυτικός. Για την Μπάγερν οι Ντέντοβιτς και Γιόβιτς με 17 και 15 πόντους αντίστοιχα πάλεψαν σχεδόν μόνοι τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ