Σπάχια: «Μας κόστισαν τα λάθη»

Σπάχια: «Μας κόστισαν τα λάθη»

Ο προπονητής της Μακάμπι μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και στάθηκε στα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσαν οι παίκτες του.

Ο Νέβεν Σπάχια στάθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας του, που κόστισαν την ήττα στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της Μακάμπι:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρώτη νίκη της σεζόν. Ηταν κοντινό ματς. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στην τέταρτη περίοδο, δώσαμε πολλά φτηνά καλάθια. Όταν δεις τα στατιστικά, θα δεις τη διαφορά στα λάθη εις βάρος μας. Δεν μπορούμε να νικήσουμε όταν κάνουμε τόσα πολλά λάθη απέναντι σε μια τόσο έμπειρη ομάδα. Σκοράραμε 85 πόντους, αλλά έφταιγε το ότι παίζαμε με έναν πλέι μέικερ».

Για τους λόγους της ήττας: «Δεν προστατεύσαμε την μπάλα και αμυντικά σκόραραν πολλούς φτηνούς πόντους, λόγω ασυνεννοησίας στην άμυνα και τις αλλαγές μας».

Για το αν η Μακάμπι είναι όσο έτοιμη θέλει: «Μίλησα γι’ αυτή τη δυσκολία. Η ομάδα δεν είναι κοντά στο 100% και είναι κάτι που θα χτίσουμε μέσα στη σεζόν. Τώρα είμαστε στο 60-70%».

Για τα θετικά: «Υπήρχαν πολλά θετικά. Τα ποσοστά μας, πολλοί σκόραραν, όπως ο Ζούσμαν. Πολλά πράγματα πήγαν καλά, αλλά με το rotation χάσαμε κάποιες μεμονωμένες φάσεις».

Και πρόσθεσε αντί επιλόγου: «Ηταν απίστευτη η ατμόσφαιρα και εξαιρετική διαιτησία. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα έρθουμε στο ΟΑΚΑ να μην έχουμε τα προστατευτικά πίσω από τον πάγκο μας, γιατί δεν τα χρειαζόμαστε. Να σπρώξουμε όλοι προς αυτή την κατεύθυνση. Η Ευρωλίγκα αναπτύσσεται και δεν χρειάζεται τόσο μεγάλη προστασία πίσω από τον πάγκο μας. Ευχαριστώ και καληνύχτα (σ.σ. το είπε στα ελληνικά)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ