
Ο Νίκος και ο Παναγιώτης Τσάκος υποδέχθηκαν στα γραφεία της εταιρείας τους την κούπα της Euroleague και έκαναν αποκαλύψεις σχετικά με το νέο ΣΕΦ, αλλά και ενδεχόμενο φιλικό του Ολυμπιακού με τους Νιού Γιορκ Νικς.
Το μεσημέρι της Τετάρτης (27/05) η οικογένεια Τσάκου, υποδέχθηκε την κούπα της Euroleague, στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας της οικογένειας και έκαναν κάποιες άκρως ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του ΓΣ της ναυτιλιακής εταιρίας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός με εκπρόσωπο τον Νίκο Λεπενιώτη, πήγε το τρόπαιο στα γραφεία.
Η οικογένεια Τσάκου μοίρασε συγχαρητήρια σε ολόκληρο το μπασκετικό τμήμα για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης για τέταρτη φορά στην ιστορία της.
Παράλληλα προανήγγειλαν πως το νερό «ΑρρένΑ» θα δώσει το όνομά του στο νέο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ τόνισαν πως συζητιέται το ενδεχόμενο διεξαγωγής φιλικού μεταξύ του Ολυμπιακού και των Νιου Γιορκ Νικς, στους οποίους είναι επίσης χορηγοί.



















