Ευρωλίγκα: «Αδίκως κατηγορείται η Ζαλγκίρις»

Ευρωλίγκα: «Αδίκως κατηγορείται η Ζαλγκίρις»

Η Ευρωλίγκα πήρε θέση για τις κατηγορίες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που υποστηρίζει ότι η Ζαλγκίρις Κάουνας κατέγραφε την τελευταία προπόνηση της ισπανικής ομάδας πριν το μεταξύ τους παιχνίδι, τονίζοντας ότι αδίκως κατηγορείται η λιθουανική ομάδα.

Τοποθέτηση για τις κατηγορίες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ προς την Ζαλγκίρις Κάουνας πήρε η Ευρωλίγκα, τονίζοντας ότι αδίκως κατηγορείται η ομάδα του Σαρούνας Γιασκεβίτσιους.

Ο προπονητής της Μπασκόνια, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter κατηγόρησε τους γηπεδούχους πως κατέγραψαν την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα σε βίντεο. Έτσι, θέλοντας να προλάβει τα χειρότερα,σύμφωνα με πηγές της Ευρωλίγκας, η διοργανώτρια αρχή έβγαλε αυτήν την τοπόθετηση.

«Δυστυχώς, λόγω λάθους και σε αντίθεση με τους κανονισμούς της Λίγκας, μειωμένος αριθμός καμερών κατέγραφαν υλικό. Όταν αυτό διαπιστώθηκε, αμέσως διεγράφη το υλικό. Η υπόθεση ερευνάται, αλλά είναι σημαντικό να τονίσουμε πως οι γηπεδούχοι, σε αυτή την περίπτωση, η Ζαλγκίρις, όχι απλά δεν χειρίζονται τις κάμερες, αλλά δεν έχουν καν πρόσβαση στο υλικό που καταγράφουν οι κάμερες του Instant Replay»

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η λιθουανική ομάδα είχε υποστηρίξει ότι πως το υλικό είχε διαγράφει παρόντος του γενικού διευθυντή της Μπασκόνιας τονίζοντας ότι κανένας δεν το είχε δει νωρίτερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ