Μπουντούσνοστ- Αρμάνι 72-81

Μπουντούσνοστ- Αρμάνι 72-81

Με τον Μίτσοφ εκτελεστή η Αρμάνι αλώσε την έδρα της Μπουντούσνοστ, καθώς επικράτησε με 81-72, o Νέντοβιτς ήταν ο παίκτης-κλειδί της ιταλικής ομάδας.

Με κορυφαίους τους Μίστοφ και Νέντοβιτς η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε με 81-72 επί της Μπουντούσνοστ. Ο Σέρβος πέτυχε 15 πόντους με 3/6 τρίποντα και ο Νέντοβιτς 14 πόντους 3/5 τρίποντα. Η άμυνα σε συνδυασμό με την σωστές επιλογές την επίθεση έδωσαν την νίκη στην ιταλική ομάδα. Δεν έχασε πότε το προβάδισμα η Αρμάνι από τη στιγμή που προηγήθηκε με διψήφια διαφορά στα τέλη της πρώτης περιόδου.

Το ματς

Οι δυο ομάδες μπήκαν νευρικές στο παιχνίδι στα πρώτα τρία λεπτά της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να είναι άστοχες(2-4). Ωστόσο, από τα μισά της πρώτης περιόδου η Αρμάνι βρήκε ρυθμό και με τις εμπνεύσεις του Μάικ Τζέιμς πήρε την πρώτη διαφορά στον αγώνα (5-9). Η ομάδα του Σιμέονε Πιανιτζάνι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με συνεχείς καλές επιλογές στην επίθεση και σε συνδυασμό με την καλή αμυντική της λειτουργία έκλεισε την πρώτη περίοδο με διψήφια διαφορά(11-22).

Η αρχή της δεύτερης περιόδου ήταν αντίστροφη της πρώτης. Η Μπουντούσνοστ μπήκε δυναμικά με σκοπό να επιστρέψει στο παιχνίδι και με μπροστάρη τον Ιβάνοβιτς το κατάφερε. Η διαφορά κατέβηκε από τους έντεκα στους τέσσερις με καλάθι του Τζάκσον(28-32) τρία λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου. Ωστόσο, με ένα σερί 3-9 στο τελευταίο κομμάτι η Αρμάνι πήρε μια διαφορά εννιά πόντων(31-42).

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι και η διαφορά κυμαινόταν κοντά στους δέκα πόντους. Οι γηπεδούχοι έκαναν μικρά σερί φτάνοντας την διαφορά κοντά στους πέντε με τους Κλάρκ και Όμιτς να είναι τα δυο σημεία αναφοράς στην επίθεση, αλλά η Αρμάνι απαντούσε σε κάθε πρόβλημα που της έβαζε η Μπουντούσνοστ. Οι Μίτσοφ και Μπρούκς ήταν «ζεστοί» και έδιναν ποιοτικές λύσεις κρατώντας το προβάδισμα στην ιταλική ομάδα (49-55). Μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου δεν άλλαξαν πολλά με την Αρμάνι να κρατάει μια διαφορά έξι πόντων (51-57).

Στην τετάρτη περίοδο η Αρμάνι μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι. Οι Μίτσοβ και Νέντοβιτς πέτυχαν μεγάλα τρίποντα για την ομάδα τους φτάνοντας την διαφορά μέχρι και τους 11(63-74). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν και πάλι στην αναμέτρηση,όπου και το κατάφεραν ρίχνοντας την διαφορά μέχρι και στους τρεις 71-74 αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν ψύχραιμοι και κατάφεραν να πάρουν την νίκη με τελικό σκορ 71-82.

 

Τα δεκάλεπτα:
11-22, 20-20, 20-15, 20-25

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ