Βεζένκοφ:«Ο φετινός Ολυμπιακός θα έχει πολλούς πρωταγωνιστές»

Βεζένκοφ:«Ο φετινός Ολυμπιακός θα έχει πολλούς πρωταγωνιστές»

Την άποψη ότι ο φετινός Ολυμπιακός θα έχει πολλούς πρωταγωνιστές την φετινή χρονιά εξέφρασε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Την πεποίθηση ότι ο καινούργιος Ολυμπιακός θα έχει πολλούς πρωταγωνιστές φέτος, εξέφρασε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μποροστά στην κάμερα της NOVA.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε: Στην αρχή όλοι ψάχνονται, δεν είμαστε στο 100%. Όποιος φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του θα νικήσει. Ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε άμυνα. Όπως μας είπε και ο κόουτς Μπλατ έτσι θα είχαμε πολλές ελπίδες να κερδίσουμε. Κρατήσαμε τη Χίμκι στους 66π. στο γήπεδό της. Είναι κάτι πολύ καλό αυτό, αλλά ας μην ξεχνάμε πως είμαστε ακόμα στην αρχή ενός μαραθωνίου. Στο μπάσκετ πρέπει να διαβάζεις. Για να γίνεις μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι σωστός σε όλα τα διαβάσματα. Αν δεν διαβάσεις θα σε τιμωρήσουν. Διαβάζοντας τους κόβεις τα πόδια. Αν δεν τρέξουν, τους κατεβάζεις τον μέσο όρο πόντων. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην σπουδαία εμφάνιση που έκανε τονίζοντας: «Όλα είναι ένας συνδυασμός. Έχει καθαρίσει το κεφάλι μου. Όλο το μέσα μου είναι πολύ καλά. Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα. Θα υπάρχουν βραδιές που ο ένας θα πηγαίνει καλά ή ο άλλος. Αυτός είναι ο καινούργιος Ολυμπιακός, αυτό θέλουμε, να πάρουμε το μάξιμουμ από κάθε παίκτη. Πάντα έχω άγχος, αλλά θέλω να είναι δημιουργικό. Μπράβο στην ομάδα, έχουμε άλλα 29 παιχνίδια, είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ