Φελντέιν: «Να κερδίσει την Euroleague ο Παναθηναϊκός»

Φελντέιν: «Να κερδίσει την Euroleague ο Παναθηναϊκός»

Ο Τζέιμς Φελντέιν αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον Παναθηναϊκό και ευχήθηκε οι «πράσινοι» να κατακτήσουν την Euroleague.

Ο Τζέιμς Φελντέιν δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό και σε συνέντευξή του στο «TalkBasket.net» σε ερώτηση για τη φετινή Euroleague, ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας: «Φέτος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Ελπίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα την κερδίσει, αυτό είναι όλο. Θέλω να πάει στο Final Four και να κερδίσει».

Παράλληλα, μίλησε και για τους λόγους που άφησε τον Ερυθρό Αστέρα και δέχθηκε την πρόταση της Χάποελ Ιερουσαλήμ, με την οποία αγωνίζεται στο Champions League.

«Είχα την επιλογή να μείνω στο Βελιγράδι, αλλά η ομάδα δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για την Ευρωλίγκα και δεν μπορούσα να αποφασίσω. Υπήρχαν προβλήματα με τα χρήματα, επειδή μου χρωστούσαν μισθούς. Υπήρχαν πολλά, στο τέλος αποφάσισαν ότι δεν θέλουν και το έκαναν μόνο στις 5 Αυγούστου, όταν ήταν πολύ αργά για να βρω μια ομάδα Ευρωλίγκας.

Η Χάποελ μού έκανε πρόταση, ρώτησα για αυτή την ομάδα και ο καλύτερος φίλος μου (ο Εντγκαρ Σόουζα), μου είπε να δεχτώ χωρίς σκέψη. Ήμουν απογοητευμένος γιατί ήθελα να παίξω την Ευρωλίγκα, αλλά όλοι μου είπαν ότι στη Χάποελ έχει στόχο να αγωνιστεί στην επόμενη Ευρωλίγκα. Είμαι χαρούμενος για την απόφασή μου, γιατί τώρα ζω και παίζω σε ένα ιερό τόπο, όπως η Ιερουσαλήμ» κατέληξε ο Φελντέιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ