Χίλιαρντ: «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, με σπουδαίο προπονητή»

Χίλιαρντ: «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, με σπουδαίο προπονητή»

Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή, εξέφρασε ο γκάρντ της Μπασκόνια, Νταρούν Χίλιαρντ.

Η Μπασκόνια φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (17/10, 21.45) για την δεύτερη αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και ο Νταρούν Χίλιαρντ δυο μέρες πριν την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο,ενώ αναφέρθηκε και στο Ολυμπιακό χαρακτηρίζοντας τον μια από τις πιο καλές ομάδες της Ευρώπης με έναν σπουδαίο προπονητή, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Πιο αναλυτικά, ο 25χρονος σούτινγκ-γκάρντ δήλωσε: «Ξέρουμε ότι διαθέτουμε καλή ομάδα, αλλά οι εκτός έδρας νίκες μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Η νίκη στη Ζαλγκίρις ήταν σπουδαία για μας. Οι φανς ήταν παθιασμένοι και αγαπούν το παιχνίδι, ήταν σπουδαία. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω τους δικούς μας φιλάθλους στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας. Ο Ολυμπιακός διαθέτει καλή ομάδα, με ένα σπουδαίο κόουτς στον πάγκο. Θα είναι κλειστό παιχνίδι και ελπίζω όλοι στη Βιτόρια θα έρθουν στο γήπεδο για να δουν το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ