Ολυμπιακός: Με γεμάτο ρόστερ ενόψει Μπασκόνια

Ολυμπιακός: Με γεμάτο ρόστερ ενόψει Μπασκόνια

Οι Ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν την Τρίτη με πτήση τσάρτερ για τη Βιτόρια, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να μην έχει μαζί του μονάχα τον ανέτοιμο Δημήτρη Αγραβάνη.

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για τη διαβολοβδομαδα της Ευρωλίγκας. Ο Ντέιβιντ Μπλατ προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς ρυθμούς ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτη στην έδρα της Μπασκόνια. Οι παίκτες του εξάλλου προέρχονταν από ματς τη Παρασκευή με τη Χιμκι, ένα κουραστικό ταξίδι επιστροφής από τη Μόσχα και ένα ακόμα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την Κύμη στην Χαλκίδα την Κυριακή.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, την οποία παρακολούθησαν οι άνθρωποι των Γιούτα Τζαζ, ο Μπλατ είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του πλην του Δημήτρη Αγραβάνη που συνεχίζει το πρόγραμμα του.

Η ομάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να προπονηθεί και την Τρίτη στην Ελλάδα και μετέπειτα θα πάει στο αεροδρόμιο για το ταξίδι προς την Ισπανία. Η αποστολή των Ερυθρόλευκων θα βρίσκεται αύριο (16/10) στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 14:30 (η πτήση αναχωρεί στις 15:45), από το οποίο θα φύγουν με πτήση τσάρτερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ