Νταρουσάφακα – Μπουντούτσνοστ 71-63

Νταρουσάφακα – Μπουντούτσνοστ 71-63

Μπορεί να δυσκολεύτηκε εντός έδρας η Νταρουσάφακα κόντρα στη μαχητική Μπουντούτσνοστ, επικράτησε όμως τελικά με 73-61 κι έκανε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Τρεις φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στο παρελθόν, με την Νταρουσάφακα να έχει το απόλυτο. 3/3 νίκες. Το απόγευμα της Τρίτης ωστόσο οι Τούρκοι τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους Σέρβους για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Η Μπουντούτσνοστ μπήκε πιο δυναμικά στον αγώνα και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 14-25.

Στη δεύτερη περίοδο όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν να βρίσκουν τα πατήματά τους, αντέδρασαν και με επιμέρους σκορ 14-5 στα πρώτα λεπτά μετέτρεψαν το παιχνίδι σε πλήρως αμφίρροπο. Το ημίχρονο έκλεισε με την Νταρουσάφακα στο +4 (39-35). Στην τρίτη περίοδο καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ. Κι έτσι όλα παίχτηκαν στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό η μάχη ήταν σώμα με σώμα.

Με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ζάνις Πέινερς, να ευστοχεί σε δύο κρίσιμες βολές διαμορφώνοντας το 62-60 για την Νταρουσάφακα με τέσσερα λεπτά να απομένουν.  Ο Άλεν Όμιτς ισοφάρισε σε 62-62 λίγο αργότερα, με τους σαφώς πιο έμπειρους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση Τούρκους να αποδεικνύονται πιο έμπειροι στα τελευταία λεπτά να κρατούν το βραχύ τους προβάδισμα ως το τέλος και να παίρνουν τη νίκη με 71-63!

Δεκάλεπτα: 14-25, 39-35, 53-49, 71-63

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ