«Καμπανάκι» από Πασκουάλ, τραυματίας αποχώρησε ο Λοτζέσκι

«Καμπανάκι» από Πασκουάλ, τραυματίας αποχώρησε ο Λοτζέσκι

Ο Καταλανός τεχνικός «έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου» στους παίκτες του, ενώ ο Λοτζέσκι έχασε το δεύτερο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου:

«Συγχαρητήρια στη Μπάγερν για τη νίκη της. Ήταν ένα σκληρό και ισορροπημένο ματς. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο ως το τέλος. Για εμάς η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Είχαμε 17 λάθη και μόλις 4 στα 20 σουτ τριών πόντων και με αυτούς τους αριθμούς, ειδικά σε ένα εκτός έδρας ματς, είναι δύσκολο να κερδίσεις. Είχαμε τις πιθανότητές για τη νίκη ως το τέλος, αλλά είναι δεδομένο πως πρέπει να βελτιωθούμε».

Όσο για το αν του προκάλεσε έκπληξη η βελτιωμένη εικόνα της γερμανικής ομάδας σε σχέση με το πρώτο ματς, απάντησε: «Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η καλή εικόνα της Μπάγερν. Ήταν δεδομένο πως θα παρουσιαζόταν πιο έτοιμη μετά το πρώτο ματς. Στον αγώνα με την Εφές ήταν ανταγωνιστική για 20-25 λεπτά, ωστόσο δέχθηκε 3-4 τρίποντα στη σειρά και ήταν δύσκολο να επιστρέψει. Κάθε ματς στην Ευρωλίγκα είναι ξεχωριστό, οπότε δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη».

Παράλληλα ο Ματ Λοτζέσκι δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου. Ο Αμερικανός φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα του αριστερού του ποδιού κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου και κρίθηκε σκόπιμο να μην συνεχίσει για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Θα υποβληθεί σε εξετάσεις αμέσως μόλις επιστρέψει η αποστολή της ομάδας από τη Γερμανία και αναλόγως θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα παίξει την Πέμπτη με τη Γκραν Κανάρια. Θεωρείται όμως πολύ δύσκολο να αγωνιστεί, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ