Θορθάνο: «Αυτοί οι τρεις αριθμοί μας στοίχισαν»

Θορθάνο: «Αυτοί οι τρεις αριθμοί μας στοίχισαν»

Τα στοιχεία που κόστισαν στον Παναθηναϊκό στο Μόναχο, επεσήμανε με δηλώσεις του ο συνεργάτης του Πασκουάλ μετά την ήττα από τη Μπάγερν.

Τα αίτια της ήττας του Παναθηναϊκού από τη Μπάγερν ανέλυσε ο Ινίγο Θορθάνο, συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ στον πράσινο πάγκο.

Αναλυτικά όσα είπε ο βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ: «Δώσαμε πολλά εύκολα καλάθια στη Μπάγερν. Είχαμε 20% στα τρίποντα, καθαρά σουτ τα οποία χάσαμε. 17 Λάθη. Δώσαμε 17 ευκαιρίες στους αντίπαλος μας. Αυτοί οι τρεις αριθμοί είναι ξεκάθαροι για τα αίτια της ήττας. Υπήρχε μία στιγμή που είχαμε καλή άμυνα. Αλλά χάσαμε σουτ, κάναμε λάθη με βήματα. Μετά χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Δώσαμε πολλά φάουλ σε καταστάσεις 1 εναντίον 1».

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει νικήσει εκτός έδρας Οκτώβρη μήνα: «Δεν μου αρέσει αυτή η παράδοση. Αν κερδίσουμε όλα τα άλλα παιχνίδια, θα είναι όλα τελεία. Αν θέλεις να γίνεις πρωταθλητής, πρέπει να κερδίσεις και εκτός έδρας. Πρέπει να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ, αλλά φέτος πρέπει να κερδίσουμε περισσότερα ματς εκτός έδρας. Το γκρουπ μας είναι τέλειο. Οι παίκτες είναι εξαιρετικοί, οι σχέσεις μας το ίδιο. Είμαστε 100% μέσα σε αυτό. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι συνέβη, γιατί έχουμε πάλι ματς σε δύο μέρες. Πρέπει να ξεχνάς γρήγορα και να προχωράς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ