Αφιέρωμα της Ευρωλίγκας για τον Μπλάτ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό» (vid)

Αφιέρωμα της Ευρωλίγκας για τον Μπλάτ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό» (vid)

Η Ευρωλίγκα εστίασε στον Ντέιβιντ Μπλάτ, ο οποίος τόνισε ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, ενώ το εγκώμιο του έπλεξαν οι Βασίλης Σπανούλης Κώστας Παπανικολάου, Άξελ Τουπάν και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια σε λίγες ώρες για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και η διοργανώτρια αρχή ετοίμασε ένα βίντεο που έκανε focus στον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Ντέιβιντ Μπλάτ, ο οποίος επιστρέφει στην διοργάνωση μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Ο 59χρονος τεχνικός τόνισε ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται στους Πειραιώτες, ενώ για εκείνον μίλησαν οι Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Παπανικολάου αλλά και οι Άξελ Τουπάν και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος επισημαίνοντας ότι είναι χαρά τους να δουλεύουν με εκείνον.

Πιο αναλυτικά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Η δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια είναι εξαιρετική. Θέλω να κάνω αυτά που έχω στο μυαλό μου. Είμαι τυχερός που είμαι εδώ. Είναι ένα μέρος που μπορώ να κάνω σωστά την δουλειά μου και θέλω να πετύχουμε», ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε: «Ο κόουτς Μπλατ είναι εξαιρετικός, όλοι τον ξέρουν. Μεγάλη εμπειρία, σπουδαία αποτελέσματα όπου κι αν δούλεψε. Θέλουμε να μάθουμε από αυτόν και να προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία του».

Ο Έλληνας φόργουορντ δήλωσε: «Είναι μία ευκαιρία για εμάς να δουλέψουμε με έναν σπουδαίο προπονητή και να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό φέτος», ενώ ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος επισήμανε: ««Προσπαθεί αν είναι φιλικός με μας, αλλά υπάρχουν και στιγμές που γίνεται αυστηρός. Οσα έχει καταφέρει στην καριέρα του είναι γνωστά. Μου αρέσει που θέλει να ξέρει τα πάντα για τους παίκτες του».

Τέλος, ο Άξελ Τουπάν δήλωσε: «Δε μιλάει απλά για να πει κάτι. Ότι μας λέει έχει νόημα».

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η Ευρωλίγκα για τον Ντέιβιντ Μπλάτ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ