Μπασκόνια: Τραυματίστηκε και βγήκε υποβασταζόμενος ο Χίλιαρντ

Μπασκόνια: Τραυματίστηκε και βγήκε υποβασταζόμενος ο Χίλιαρντ

Ο 25χρονος γκαρντ σε μία προσπάθειά του στο τρίτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό πάτησε άτσαλα και χρειάστηκε τη βοήθεια των συμπαικτών του για να βγει από το παρκέ!

Ατυχος στάθηκε ο Νταρούν Χίλιαρντ στο παιχνίδι της Μπασκόνια με τον Ολυμπιακό, για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Αμερικανό γκαρντ να τραυματίζεται στην αρχή της τρίτης περιόδου και να αποχωρεί υποβασταζόμενος από το παρκέ της «Φερνάντο Μπουέσα Αρενα».

Ο 25χρονος άσος της ισπανικής ομάδας πάτησε άτσαλα σε μια προσπάθειά του και έπεσε στο έδαφος, σφαδάζοντας από τους πόνους. Αμέσως οι συμπαίκτες του έσπευσαν από πάνω του, ενώ λίγο αργότερα μπήκε στο παρκέ και το φορείο. Ο Χίλιαρντ, ωστόσο, ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να ανέβει στο φορείο, με τον γκαρντ των γηπεδούχων να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με τη βοήθεια των συμπαικτών του.

Ο τραυματισμός του προκάλεσε έντονη ανησυχία στον προπονητή της Μπασκόνια, Πέδρο Μαρτίνεθ, με τον Ισπανό και τους συνεργάτες του να περιμένουν πλέον τα νεότερα από τον τραυματισμό του Αμερικανού. Ο κόσμος από την πλευρά του μόλις είδε τον 25χρονο να σηκώνεται άρχισε να τον χειροκροτεί, σε μια προσπάθειά του να εμψυχώσει τον Χίλιαρντ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτός ήταν ο δεύτερος παίκτης των γηπεδούχων που τραυματίστηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς στο πρώτο μέρος είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα και ο Σέιβον Σιλντς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ