Μιλουτίνοφ: «Τεράστια νίκη, να επιστρέψουμε για το Final 4»

Μιλουτίνοφ: «Τεράστια νίκη, να επιστρέψουμε για το Final 4»

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε για τη νίκη επί της Μπασκόνια και εξέφρασε την επιθυμία του ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στη Βιτόρια στο τέλος της σεζόν, όταν θα διεξαχθεί το Final 4.

Με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να κάνει πράγματα και θαύματα ο Ολυμπιακός πέρασε από την Φερνάντο Μπουέσα Αρένα, επικρατώντας της Μπασκόνια με 85-80. Ο Σέρβος σέντερ ήταν ένας πραγματικός… οδοστρωτήρας και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου οι Πειραιώτες να πάρουν το διπλό στη Βιτόρια.

Ο θηριώδης άσος, ο οποίος μοιράστηκε τον τίτλο του MVP της δεύτερης αγωνιστικής μαζί με τον Ράντολφ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι πέτυχαν μια τεράστια νίκη και εξέφρασε την επιθυμία του ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στη Βιτόρια στο τέλος της σεζόν, όταν θα διεξαχθεί το Final 4.

«Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις εδώ, πήραμε μια τεράστια νίκη. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου και να παίζω καλά σε κάθε παιχνίδι. Κάνω ό,τι μπορώ στο σκοράρισμα, αλλά και στην άμυνα και σε όσα μου ζητάει ο κόουτς. Είχαμε εξαιρετική προετοιμασία. Δουλέψαμε καλά και βλέπουμε τα αποτελέσματα».

Για το αν ο στόχος του Ολυμπιακού είναι η πρόκριση στο Final 4: «Θέλουμε να επιστρέψουμε εδώ, αλλά πρέπει να πάμε βήμα – βήμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ