Παπανικολάου: «Κρατάμε ότι κερδίσαμε σε δύο έδρες που πέρσι πονέσαμε»

Παπανικολάου: «Κρατάμε ότι κερδίσαμε σε δύο έδρες που πέρσι πονέσαμε»

Ο Ελληνας φόργουορντ υποστήριξε μετά το παιχνίδι ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ακόμα πολύ χρόνο μπροστά τους για να βελτιωθούν.

Γνωρίζει απέξω και ανακατωτά την ομάδα του και βλέπει ότι κάτι καλό συμβαίνει εδώ. Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν περιχαρής αλλά και προσγειωμένος μετά το διπλό στην Μπασκόνια, με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να δηλώνει μετά το παιχνίδι ότι: «Έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή αρχή και στη Μόσχα και εδώ. Τα 2 παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν δείξει σκαμπανεβάσματα με Χολαργό και Κύμη. Σίγουρα είναι όμορφες οι εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για μεγάλα πράγματα. Έχουμε δουλέψει με έντονο ρυθμό, αλλά χρειάζεται δουλειά απ’ όλους για να παίξουμε στις δυνατότητές μας και να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είναι σημαντικό ου έχουμε κερδίσει σε δύο έδρες που πέρυσι πονέσαμε. Το κρατάμε και συνεχίζουμε παρακάτω».

Αναφορικά με την εικόνα του Ολυμπιακού, ο Παπανικολάου είπε: «Έχουμε δουλέψει πολύ για να βγάλουμε πράγματα στο παρκέ. Είναι κομμάτι της φιλοσοφίας του κόουτς αυτό. Θα υπάρξουν και μέρες που θα έρθει η ήττα. Εμείς θέλουμε να παίζουμε ωραίο μπάσκετ. Για εμάς ήταν κάτι φυσιολογικό μέσα στο παιχνίδι, αλλά είναι ωραίο να ακούς ότι έπαιξες καλό μπάσκετ στο κρίσιμο σημείο. Εγώ κοιτάζω μπροστά και το τι μπορούμε να δώσουμε στη συνέχεια στον κόσμο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ