Να επιστρέψει στις νίκες με «όπλο» το ΟΑΚΑ

Να επιστρέψει στις νίκες με «όπλο» το ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Γκραν Κανάρια στο ΟΑΚΑ (21:00) και καλείται να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες μετά το «στραπάτσο» στο Μόναχο από την Μπάγερν.

Δυο μέρες μετά την αναπάντεχη ήττα στο Μόναχο από την Μπάγερν, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Γκραν Κανάρια στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague και θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να μην κλείσει την πρώτη διαβολοβδομάδα της χρονιάς με αρνητικό πρόσημο.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ υποχρεούται να αντιδράσει μετά την ήττα στη Βαυαρία και να επικρατήσει των πρωτάρηδων Ισπανών, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Οι πράσινοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης και με όπλο τον κόσμο τους θέλουν πάση θυσία τόσο τη νίκη όσο και μια καλή εμφάνιση για να ανέβει η ψυχολογία του τριφυλλιού ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Καταλανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ματ Λοτζέσκι που υπέστη θλάση με την Μπάγερν πριν 2 μέρες, κι όπως όλα δείχνουν τη θέση του στη 12αδα θα πάρει ένας εκ των Βουγιούκα, Σακελλαρίου ή Καλαϊτζάκη, με τον πρώτο να είναι το φαβορί.

Από την άλλη, η Γκραν Κανάρια προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, την πρώτη της στη Euroleague και διαθέτει ένα αρκετά δυνατό ρόστερ με καλούς παίκτες. Αυτοί που ξεχωρίζουν είναι ο Έβανς που είναι ο κορυφαίος στο ρόστερ των Ισπανών, αλλά και οι Όλιβερ και Χάνα, όπως και οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Στρόμπερι και Τιλί.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Πέμπτη 18/10
20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Νταρουσάφακα
21:00 Μπουντούτσνοστ-Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:00 Παναθηναϊκός-Γκραν Κανάρια
22:00 Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ