«Οδεύει προς Χάποελ Τελ Αβίβ ο Σατοράνσκι» (pic)

«Οδεύει προς Χάποελ Τελ Αβίβ ο Σατοράνσκι» (pic)

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Τόμας Σατοράνσκι, που δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, έχει έρθει σε συμφωνία με την Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Μετά τις επίσημες προσθήκες του Κάντιν Κάρινγκτον από την Χάποελ Ιερουσαλήμ, και του Ζακ Λεντέι από την Αρμάνι Μιλάνο, η Χάποελ δεν φαίνεται να βγάζει το πόδι της από το γκάζι, όσον αφορά τις μεταγραφικές της κινήσεις. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν στην Ισπανία, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει υπογράψει συμφωνία με τον 34χρονο γκαρντ, Τόμας Σατοράνσκι, για έναν χρόνο.

Διαβάστε επίσης: «Συναντήθηκαν Ολυμπιακός και Τζόουνς Γκαρσία – Η πρόταση των Ερυθρόλευκων»

Ο Τσέχος διεθνής ολοκλήρωσε την 2η θητεία του στην Μπαρτσελόνα, στην οποία πέρασε αρχικά μια 3ετία το 2014-2016, πριν δοκιμάσει την «σκηνή» του ΝΒΑ. Στην αμερικανική Λίγκα ο Σατοράνσκι πραγματοποίησε μια πολυετή πορεία με περάσματα από Γουίζαρντς, Μπούλς, Πέλικανς και Σπερς πριν επιστρέψει το 2022 στην Καταλανία για λογαριασμό την ομάδας όπου τον ανέδειξε στο ανώτατο επίπεδο.

Δείτε την αντίστοιχη ανάρτηση της «Encestando» στο Χ, για τον Τόμας Σατοράνσκι

Την σεζόν 2025-26 στην Euroleague, που ήταν η τελευταία του με τα χρώματα των «Μπλαουγκράνα», ο Σατορανσκι σημείωσε σε 34 ματς, 7,4 πόντους, 3,5 ριμπαόυντ, 4,3 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 11,2 στο σύστημα αξιολόγησης σε 23,49 λεπτά συμμετοχής, ανά αγώνα. Όπως αναφέρει η ισπανική «Encestando», η υπόθεση του Τσέχου στην Χάποελείναι «τελειωμένη» με την Ισραηλινή ομάδα να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός πολύπειρου γκαρντ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Βασιλόπουλος  

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ