«Κοντά και στον Κλάιμπερν η Φενέρμπαχτσε» (pic)

«Κοντά και στον Κλάιμπερν η Φενέρμπαχτσε» (pic)

Η Φενέρμπαχτσε θέλει να συνεχίσει το μεταγραφικό της ντεμαράζ, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως είναι κοντά στην απόκτηση του Γουίλ Κλάιμπερν.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Μια ακόμη μεταγραφή φαίνεται πως θέλει να ολοκληρώσει η Φενέρμπαχτσε, η οποία είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γουίλ Κλάιμπερν, σύμφωνα με όσα μεταφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «encestando».

Oι Τούρκοι είναι ιδιαίτερα ενεργοί στην αγορά τις τελευταίες μέρες και η αποχώρηση του Τάρικ Μπιμπέροβιτς για το ΝΒΑ και τους Ντάλας Μάβερικς «γέννησε» την ανάγκη για την απόκτηση ενός ακόμη φόργουορντ, ο οποίος διαθέτει εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο.

Στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ζοέλ Πάρα ήταν στη λίστα της Φενέρ, ωστόσο, ο ελεύθερος πλέον Κλάιμπερν φαίνεται πως κερδίζει… έδαφος με τον Αμερικανό να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ