
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις που του έθεσε ο κόσμος σχετικά με τις αποχωρήσεις παικτών του Παναθηναϊκού.
Ο Δημήτρης Γαννακόπουλος απάντησε σε σχόλιο που το έγινε στα social media, αναφορικά με τις αποχωρήσεις των Τζέντι Όσμαν και Βασίλη Τολιόπουλου.
Το σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Γαννακόπουλος

«Γιατί δεν έβγαινε να έχουμε 63 εκ. μπάτζετ και είπαμε να κάνουμε οικονομία να πάει στα 60 και να μην πάρουμε άσο, αλλά και για να σχολιάσεις εσύ.
Δεν έμαθες ότι λόγω πτώχευσης έφυγε και ο Τολιόπουλος; Λοιπόν για να τελειώνει το παραμύθι, όποιος δεν έχει πρωταρχικό στόχο να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό του σήμερα ανεξαρτήτων λεπτών και ρόλου και πιστεύει ότι δεν θα αμείβεται επαρκώς βάση βιογραφικού, αλλά και προσφοράς δεν θα έχει θέση στην ομάδα.
Δεν έχετε καταλάβει ποιος επέστρεψε… Δεν έχετε καταλάβει τι εστί Παναθηναϊκός σε πλήρη συστράτευση».
Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 


















