Γιασκεβίτσιους: «Η Φενέρ είναι φαβορί για τα πάντα φέτος»

Γιασκεβίτσιους: «Η Φενέρ είναι φαβορί για τα πάντα φέτος»

Η Ζαλγκίρις φιλοξενεί την Φενέρμπαχτσε στο Κάουνας για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους έπλεξε το εγκώμιο της τούρκικης ομάδας.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας υποδέχεται απόψε την Φενέρμπαχτσε για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας, Σαρούνας Γιασκεβίτσιους μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τονίζοντας ότι είναι φαβορί για την κατάκτηση των τίτλων που διεκδικεί, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τον τούρκικο σύλλογο ως έναν από τους «γίγαντες» της διοργάνωσης.

Πιο αναλυτικά, ο Σάρας υποστήριξε: «Μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της Ευρωλίγκας έρχεται στο Κάουνας. Η Φενερμπαχτσέ είναι σε εξαιρετική φόρμα τώρα. Διατήρησαν τον κορμό τους κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και προσέθεσαν δυο παίκτες από το ΝΒΑ. Ίσως χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν, αλλά σε κάθε περίπτωση η Φενερμπαχτσέ είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει όλα φέτος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Χρειάζεται να συγκεντρωθούμε ξανά και να δώσουμε τα πάντα σε όλο το παιχνίδι για να παλέψουμε με έναν τέτοιο γίγαντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ