
Η Dubai BC φέρεται να έκανε νέα πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Τόμας Γουόκαπ και όπως ενημέρωσε τους πρωταθλητές Ευρώπης, αυτή είναι και η τελική προσφορά για τον Τεξανό.
H Dubai BC θέλει πολύ τον Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος όμως δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό και για να τον κάνει δικό της θα πρέπει να «σπάσει» το συμβόλαιο του Τεξανού γκαρντ.
Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορεί να έχει προτείνει στον Γουόκαπ ένα «χρυσό» συμβόλαιο στον παίκτη, που θα του αποφέρει 3.000.000 ευρώ για την επόμενη διετία ή τριετία, όμως αυτό δεν αρκεί, αφού ο παίκτης είναι «δεμένος» στο λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και όλα εξαρτώνται από τα «θέλω» του Ολυμπιακού.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης περιμένουν τον παίκτη στην έναρξη της προετοιμασίας στις 20 Αυγούστου, όμως παράλληλα έχουν δεχτεί αρκετές προτάσεις το προηγούμενο διάστημα από την Dubai που απορρίφθηκαν. Μετά τα τρία «όχι» από πλευράς Ολυμπιακού, σήμερα η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έστειλε νέα προσφορά για τον Γουόκαπ στον Ολυμπιακό, που σύμφωνα με το mail, ήταν η «τελική» της.
Ωστόσο και πάλι ο Ολυμπιακός ήταν αρνητικός, αφού η πρόταση άγγιξε τις 870.000 ευρώ, ένα ποσό, που δεν πρόκειται καν να συζητήσει την πώληση ενός παίκτη που υπολογίζει για την επόμενη σεζόν.
Τα «θέλω» Ολυμπιακού και Γουόκαπ
Οι ερυθρόλευκοι δεν προτίθενται να τον αφήσουν ελεύθερο, καθώς τουλάχιστον προς ώρας φαίνεται πως τον υπολογίζουν κανονικά και για τη νέα σεζόν. Μάλιστα υπήρξε η πρόθεση να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με αύξηση των αποδοχών του σε ένα ποσό που θα ξεπερνούσε το 1.5 εκατομμύριο. Ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε αρκετά παραπάνω χρήματα και κάπου εκεί μπήκε στο… παιχνίδι και η Ντουμπάι.
Ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, εφόσον προέκυπτε μία πρόταση που θα κάλυπτε τα οικονομικά του δεδομένα, τα οποία όπως προαναφέραμε φτάνουν στα τρία εκατομμύρια. Η Dubai ωστόσο δεν θέλει να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα και η διαφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες έγκειται στο ύψος του buy-out. Κάτι που φάνηκε και από τις προτάσεις που απορρίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες.



















