Στο ΣΕΦ οι Φορτούνης, Λάζαρος, Γιαννιώτης, Κούτρης και Χουτεσιώτης!

Στο ΣΕΦ οι Φορτούνης, Λάζαρος, Γιαννιώτης, Κούτρης και Χουτεσιώτης!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παρακολουθούν από κοντά την αναμέτρηση της μπασκετικής ομάδας με αντίπαλο την Αρμάνι.

Στο πλευρό της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στάθηκαν έμπρακτα οι Κώστας Φορτούνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ανδρέας Γιαννιώτης, Λεονάρντο Κούτρης και Λευτέρης Χουτεσιώτης, οι οποίοι βρέθηκαν στο ΣΕΦ και παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση με την Αρμάνι, για την Ευρωλίγκα.

Οι Κώστας Φορτούνης και Λεονάρντο Κούτρης είναι γνωστοί για την αγάπη τους για το μπάσκετ και πολλές φορές έχουν ανεβάσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τον μαγικό κόσμο του NBA! Απόψε, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, βρίσκονται στο ΣΕΦ και παρακολούθησαν τη μάχη με την ιταλική ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στήριξαν με την παρουσία τους την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ και απέδειξαν περίτρανα για μία ακόμα ότι ο σύλλογος είναι ενωμένος σαν μια γροθιά και όλοι μαζί στοχεύουν σε νέους τίτλους και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο οι Ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν για την Κρήτη, όπου το βράδυ της Κυριακής θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ