Μάντζαρης: «Κάναμε εύκολα λάθη και τα εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοί μας»

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε για την αναμέτρηση με την Αρμάνι, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι έκαναν πολλά και εύκολα λάθη και μοιραία γνώρισαν την ήττα από την ιταλική ομάδα.

Μάντζαρης: «Κάναμε εύκολα λάθη και τα εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοί μας» | to10.gr

Στα πολλά και εύκολα λάθη που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι στάθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο με 99-75. Ο διεθνής γκαρντ τόνισε ότι οι Πειραιώτες ήθελαν να επιβάλουν το ρυθμό τους και να πάρουν τη νίκη για τον κόσμο τους, αλλά δέχθηκαν πάρα πολλούς πόντους και μοιραία γνώρισαν την ήττα από την ιταλική ομάδα.«Κάναμε μία κακή ήττα, εκτός προγράμματος» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Όταν δέχεσαι σχεδόν 100 πόντους στην έδρα σου από μία τέτοια ομάδα, δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω από την ήττα. Μετά από δύο καλές εμφανίσεις, τα πήγαμε άσχημα και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, όπου θέλουμε τη νίκη. Δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση, όταν χρειάστηκε. Κάναμε εύκολα λάθη και τα εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοί μας. Πρέπει να μάθουμε πολλά. Δεν ξέρω τι έκαναν, γιατί κοιτάμε την ομάδα μας. Θέλαμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας, να πάρουμε τη νίκη για την κόσμο. Δεν ήρθε όμως και πρέπει να αντιδράσουμε. Κάναμε μία κακή ήττα, εκτός προγράμματος, αλλά όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και μπορούν να κερδίσουν παντού».

Για το επεισόδιο με τον Μάικ Τζέιμς στο τέλος του αγώνα: «Δεν έγινε τίποτα. Μέσα στο παρκέ, υπάρχουν πολλοί σφυγμοί. Ήθελε να σουτάρει, σούταρε. Τελείωσε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο