Πασκουάλ: «Περιμένουμε δύσκολο βράδυ»

Πασκουάλ: «Περιμένουμε δύσκολο βράδυ»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τη Ζαλκγίρις Κάουνας, αλλά και το ποσοστό της ομάδας του στα τρίποντα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξέφρασε την αισιοδοξία πως ο Παναθηναϊκός θα αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της αναμέτρησης του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ.

«Η Ζαλγκίρις διατήρησε την ποιότητά της, έστω και με διαφορετικούς παίκτες. Φέτος πολλοί παίκτες της είναι καλύτεροι από πέρσι. Περιμένουμε ένα δύσκολο βράδυ και θα πρέπει να παίξουμε δυνατά, γιατί η Ζαλγκίρις παίζει πάντα με πολλή ενέργεια σε επίθεση και άμυνα. Όμως πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Αν είσαι έτοιμος, πρέπει να ελέγχεις κάποια ζητήματα τακτικά, προτεραιότητα όμως είναι να έχεις τουλάχιστον ίδια ενέργεια με τον αντίπαλο», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός.

Σχετικά με το 27% στα τρίποντα φέτος στην Ευρωλίγκα, είπε: «Στη διάρκεια της σεζόν μπορούν να γίνουν πολλά. Νομίζω πως είναι νωρίς να μιλάμε γι’ αυτό. Κόντρα στη Γκραν Κανάρια βρήκαμε τρόπο να είμαστε επιθετικοί χωρίς να σουτάρουμε πολλά τρίποντα. Το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε με τουλάχιστον έναν πόντο, είτε με τρίποντα, είτε χωρίς».

Τέλος, αναφέρθηκε στον αυριανό του αντίπαλο στη μάχη των πάγκων, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. «Πιστεύω πως είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Όχι πια ένας νέος προπονητής, αλλά ήδη καταξιωμένος, ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη και κάθε χρόνο κάνει εξαιρετική δουλειά. Ένας προπονητής είναι σπουδαίος όταν βάζει το δικό του DNA στην ομάδα και ο Σαρούνας το έχει κάνει αυτό», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ