Λεκαβίτσιους: «Ξεχωριστό για μένα το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις» (vid)

Λεκαβίτσιους: «Ξεχωριστό για μένα το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις» (vid)

Ο Λιθουανός γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε για το αυριανό (26/10) παιχνίδι με την πρώην ομάδα του και τόνισε ότι οι Πράσινοι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του θα τεθεί ο Λούκας Λεκαβίτσιους στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Λιθουανός γκαρντ στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της «πράσινης» ΚΑΕ, μίλησε για την ιδιαιτερότητα του αυριανού (26/10) παιχνιδιού και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι μπορούν για να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την προηγούμενη ομάδα μου. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για μένα, οπότε θα ήθελα να ζητήσω τη στήριξη των φιλάθλων μας και υπόσχομαι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε».

Για τα κλειδιά της νίκης: «Παίζουν με τακτική και σε αργό ρυθμό, οπότε ίσως το κλειδί για τη νίκη είναι να παίξουμε σε γρήγορο ρυθμό και φυσικά το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε εντός έδρας κάνει τα πράγματα καλύτερα για μας».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ακουσα για το ρεκόρ που πετύχαμε φέτος με τα εισιτήρια διαρκείας και νιώθω χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στα social media:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

? @luuukass19 : «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για μένα». . . . . . #paobc #panathinaikos #pao #Euroleague #PAOZAL #GameON

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ