Ουίλιαμς-Γκος: «Βγάλαμε ενέργεια και πήραμε τη νίκη»

Ουίλιαμς-Γκος: «Βγάλαμε ενέργεια και πήραμε τη νίκη»

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ οι Ερυθρόλευκοι στο δεύτερο μέρος.

Στη διάθεση που έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι, αλλά και στην ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, μετά τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 88-80. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι οι Πειραιώτες έκαναν πολύ καλή δουλειά στο αποψινό παιχνίδι και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη.

«Σίγουρα ήταν θέμα διάθεσης και έντασης», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο coach μας είπε στο ημίχρονο ότι πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και αυτό κάναμε στο δεύτερο μέρος. Θεωρώ ότι κάναμε αρκετά καλή δουλειά και πήραμε τη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 24χρονος γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε για 30:51 λεπτά, στα οποία είχε 14 πόντους με 6/8 δίποντα, 2/3 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 18 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ