Αποκάλυψη από τη Λιθουανία: «Όχι» Παναθηναϊκού σε Ζαλγκίρις για Λεκαβίτσιους!

Αποκάλυψη από τη Λιθουανία: «Όχι» Παναθηναϊκού σε Ζαλγκίρις για Λεκαβίτσιους!

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ζήτησε τον Λεκαβίτσιους, αλλά ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε να τον παραχωρήσει και τον διατήρησε στο ρόστερ του για back up του Νικ Καλάθη.

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Λούκας Λεκαβίτσιους για ακόμη έναν χρόνο, προκειμένου να αποτελέσει το back up του Νικ Καλάθη στην πράσινη περιφέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λιθουανία, το τριφύλλι πριν ανακοινώσει τη συμφωνία με τον μικρόσωμο γκαρντ, δέχτηκε κρούση από τη Ζαλγκίρις, η οποία ήθελε να τον αποκτήσει ξανά, μετά από έναν χρόνο. Ο προπονητής των Λιθουανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έψαχνε για πόιντ γκαρντ το καλοκαίρι, με τα χαρακτηριστικά του 25χρονου και επέμεινε για την επιστροφή του Λεκαβίτσιους στο Κάουνας, όμως ο Παναθηναϊκός είχε αντίθετη άποψη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ήθελε να διατηρήσει στο ρόστερ των πρασίνων τον διεθνή Λιθουανό, καθώς θεωρούσε πως είναι ο ιδανικός για να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει ανάσες στον Καλάθη. Επίσης ο Παναθηναϊκός εκείνη την περίοδο «έχασε» και τον Μάρκους Ντένμον που αποχώρησε με προορισμό την Κίνα και η παραμονή του Λεκαβίτσιους κρίθηκε επιτακτική από τον Καταλανό προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός παρά την πρόταση που δέχτηκε από τη Ζαλγκίρις για τον «Λέκα» απάντησε αρνητικά και κράτησε τον Λιθουανό γκαρντ για δεύτερη σεζόν στο ΟΑΚΑ, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να μείνει στο τριφύλλι και να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από ότι την περσινή σεζόν. Τελικά η ομάδα του Σάρας απέκτησε αρχικά τον Νέιτ Ουόλτερς και στη συνέχεια τον Λίο Βέστερμαν, ο οποίος αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ