
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού στη Βιτόρια επί της Μπασκόνια.
Ο Ολυμπιακός άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στη Euroleague επικρατώντας της Μπασκόνια με 106-89 στη Βιτόρια.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά τον αγώνα αναφέροντας ότι πάντα το πρώτο ματς είναι περίεργο, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι σκόραραν 106 πόντους αλλά κάνανε και κάποια λάθη, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα γίνεται καλύτερη μέρα με τη μέρα.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
«Πάντα το πρώτο ματς είναι περίεργο. Πάντα είναι σημαντικό και το κάναμε με νίκη εδώ στη Βιτόρια που δεν είναι εύκολη έδρα. Η Μπασκόνια έχει ταλέντο, καταφέραμε να βάλουμε 106 πόντους, κάναμε όμως λάθη και πρέπει να προσέχουμε περισσότερο. Θα γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα.
Η άμυνά μας, εκτός από το ξεκίνημα, ήταν πολύ καλή. Πήραμε ριμπάουντ, βάλαμε σουτ, είχαμε γρήγορες επιθέσεις και πρέπει να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου».



















