
Για πρώτη φορά φέτος ο Γιώργος Μπαρτζωκας.
Ενα καλό ανακάτεμα της τράπουλας στην πρώτη πεντάδα του Ολυμπιακού. Και στην ούγια γράφει Γιώργος Μπαρτζωκας. Ο Έλληνας τεχνικός δοκιμάζει ένα σχήμα με τον ΜακΙνταιρ να έχει στο πλάι του τον Εβαν Φουρνιε στην περιφέρεια. Παράλληλα στο 5 ξεκινά ο Ταιρικ Τζοόυνς. Το αρχικό σχήμα συμπληρώνουν Γουορντ και Βεζενκοφ στους φοργουορντ.
Από πέρσι ο Γιώργος Μπαρτζωκας ξεκινούσε σταθερά τον Τάιλερ Ντορσει στο αρχικό σχήμα. Και φέτος τον είχε μαζί με τον ΜακΙνταιρ χρησιμοποιώντας στο ροτεισον το δίδυμο Μοντερο – Φουρνιε. Τι σημαίνει η αποψινή δοκιμή ; Θα φανεί στη…σκηνή. Αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει το αυτονόητο. Είμαστε στην αρχή της σεζόν. Αναζητείται χημεία και ισορροπία στα σχήματα.
Με την επίθεση να σκοράρει σταθερά και εύκολα ενενήντα πόντους; Οι δοκιμές αυτές ίσως έχουν προσανατολισμό στην άμυνα. Αλλά έχει ενδιαφέρον πάντως γιατί ο Γιώργος Μπαρτζωκας δεν αλλάζει εύκολα πρόσωπα στα σχήματα του.



















