Ο Σίνγκλετον προβλέπει τους… τρεις του Final 4

Ο Σίνγκλετον προβλέπει τους… τρεις του Final 4

Ο Κρις Σίνγκλετον προβλέπει ότι Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενερμπαχτσέ θα βρίσκονται στο Final 4, αφήνοντας την τέταρτη θέση ανοιχτή.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική και να είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά ο πάουερ φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, Κρις Σίνγκλετον, προέβλεψε τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στο Final 4 της Βιτόρια.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πιστεύει ότι δύσκολα θα βρεθούν εκτός των δύο ημιτελικών οι Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενερμπαχτσέ. Όσο για την τέταρτη θέση την άφησε ανοιχτή χωρίς να μπορεί να ξεχωρίσει κάποια ομάδα για την ώρα. Πιο συγκεκριμένα ο φόργουορντ των «μπλαουγκράνα» είπε: «Τα τρία φαβορί είναι η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ και η Φενέρ. Είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν μεγάλες αλλαγές. Η τέταρτη θέση είναι ανοικτή για οποιαδήποτε ομάδα στην EuroLeague. Έχουμε πιθανότητες αλλά πρέπει να παίζουμε κάθε βράδυ σύμφωνα με τις ικανότητές μας».

Μέχρι στιγμής Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ βρίσκονται στο 4-0 ενώ η Φενερμπαχτσέ ηττήθηκε την 4η αγωνιστική από την Εφές Αναντολού και έχει ρεκόρ 3-1. Η νέα ομάδα του Αμερικανού φόργουορντ μπορεί να ξεκίνησε με δύο ήττες, αλλά στη συνέχεια έκανε δύο νίκες απέναντι σε Μπάγερν Μονάχου και Νταρουσάφακα, αναπτερώνοντας το ηθικό των φίλων της Μπάρτσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ