Γκριν: «Ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Ομπράντοβιτς, ήρθα για την Ευρωλίγκα»

Γκριν: «Ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Ομπράντοβιτς, ήρθα για την Ευρωλίγκα»

Στην επικείμενη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε το νέο απόκτημα της Φενέρμπαχτσε, Έρικ Γκρίν σε συνέντευξη που παραχώρησε, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να πανηγυρίσει την Ευρωλίγκα με την τούρκικη ομάδα.

Την επιθυμία του να πανηγυρίσει την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε εξέφρασε ο Έρικ Γκριν σε συνέντευξη που παραχώρησε, μιλώντας παράλληλα και για την επικείμενη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον οποίο είναι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί μαζί του.

Πιο αναλυτικά, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υποστήριξε: «Ο κόουτς είναι ο πιο πετυχημένος στην Ευρώπη. Μίλησα με τον Ουοναμέικερ και μου είπε πολύ καλά λόγια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ μαζί του. Έχω μιλήσει μαζί του και μου τόνισε πως δίνει έμφαση στην άμυνα. Πιστεύω πως με την εμπειρία που έχω από την Euroleague θα προσαρμοστώ γρήγορα. Θα κάνω ότι χρειαστεί για να μάθω γρήγορα τα συστήματα της ομάδας. Έχω έρθει για να κατακτήσουμε τίτλους.Έκανα προπονήσεις όλο το καλοκαίρι. Μετά από λίγες μέρες διακοπών, δούλεψα με τον Βίκτορ Ολαντίπο και κάποιους άλλους φίλους μου από το ΝΒΑ».

Τέλος, ο Αμερικανός σούτινγκ-γκάρντ τόνισε την επιθυμία του να πανηγυρίσει την Ευρωλίγκα με την φανέλα της Φενέρ λέγοντας: ««Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική. Όταν είχα έρθει με τον Ολυμπιακό ένιωθα το παρκέ να τρέμει από τις φωνές. Είχαμε χάσει τότε στον τελικό και αυτό μας πλήγωσε. Ελπίζω να κατακτήσω την Euroleague με τη Φενέρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ