Ολυμπιακός : Δεν πάει Μόσχα ο Στρέλνιεκς

Ολυμπιακός : Δεν πάει Μόσχα ο Στρέλνιεκς

Οπως ήταν αναμενόμενο, ο Λετονός γκαρντ δεν θα ακολουθήσει την αποστολή των Ερυθρόλευκων στην Ρωσία για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ..

Με μία σημαντική απουσία θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Ρωσία για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς δεν θα ακολουθήσει την αποστολή των Ερυθρόλευκων για το παιχνίδι με την ομάδα του στρατού, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Ο Λετονός γκαρντ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την θλάση που έχει το τελευταίο διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι έπαιξε με την Μακάμπι την Παρασκευή που πέρασε, όμως οι πόνοι επανήλθαν και έτσι «κόπηκε» από το ματς με την ΤΣΣΚΑ και όπως όλα δείχνουν θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την επόμενη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Για την Μόσχα την θέση του στην αποστολή θα πάρει ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Στην 12άδα θα βρίσκονται οι: Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Βασίλης Τολιόπουλος, Άξελ Τουπάν, Βασίλης Σπανούλης, Γιάνις Τίμα, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Μπόγρης, Ζακ ΛεΝτέι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ