Έκρινε το αποτέλεσμα ο Λοτερμόζερ (vid)

Έκρινε το αποτέλεσμα ο Λοτερμόζερ (vid)

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Γερμανός ρέφερι, 35’’ πριν το τέλος του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετέτρεψε σε αμυντικό φάουλ το επιθετικό του Κλάιμπερν πάνω στον Παπανικολάου και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στους Ρώσους – Το unfair του Ιτούδη, που ζητούσε ακόμα και τεχνική ποινή!

Ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από τη νίκη στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά οι διαιτητές του στέρησαν τη δυνατότητα να φύγει με το διπλό από τη ρωσική πρωτεύουσα. Η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση των δύο ομάδων έγινε 35’’ πριν το τέλος και με το σκορ στο 64-63, όταν ο Παπανικολάου μάρκαρε Κλάινμπερν, με τον Λοτερμόζερ να χρεώνει με αμυντικό φάουλ τον διεθνή φόργουορντ. Μια φάση, στην οποία ο Αμερικανός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας χτυπάει τον Παπανικολάου και αντί να δοθεί επιθετικό, δόθηκε αμυντικό φάουλ!

Ο Λοτερμόζερ πήρε πάνω του το σφύριγμα και χρέωσε με φάουλ τον «Παπ», παρότι δεν βλέπει το μαρκάρισμα! Ο ρέφερι δεν βλέπει τι γίνεται ανάμεσα στους δύο παίκτες, καθώς έχει πλάτη τον Παπανικολάου, αλλά παρόλα αυτά παίρνει πάνω του το σφύριγμα και δίνει φάουλ υπέρ του Κλάινμπερν. Μια φάση, η οποία κανονικά ανήκει στην αρμοδιότητα του Πορτογάλου, Σίλβα, με τον Λοτερμόζερ να επεμβαίνει και να χρεώνει με φάουλ τον άσο των Πειραιωτών.

Ο Παπανικολάου όχι μόνο δεν κάνει φάουλ, αλλά δέχεται χτύπημα από τον Αμερικανό! Είναι καθαρό επιθετικό φάουλ, το οποίο ο γνωστός και μη εξαιρετέος Λοτερμόζερ μετέτρεψε σε αμυντικό, ευνοώντας σκανδαλωδώς την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πρόκειται για τον διαιτητή που είχε προκαλέσει την οργή των φιλάθλων, αλλά και των ανθρώπων του Ολυμπιακού στο περσινό παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας! Μετά τα… όργια στον αγώνα με τη λιθουανική ομάδα, έκανε «όργια» και στο χθεσινό ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Συνέχισε δηλαδή από εκεί που σταμάτησε…

Και το… κορυφαίο όλων είναι η αντίδραση του Δημήτρη Ιτούδη! Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παρότι έχει οπτική επαφή και βλέπει πεντακάθαρα το φάουλ του Κλάιμπερν, γυρίζει και ζητάει τεχνική ποινή! Ο Παπανικολάου βρίσκεται στο έδαφος και δέχεται τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, λόγω του χτυπήματος του Κλάιμπερν και ο Ιτούδης ζήταγε τεχνική ποινή. Προκλητική συμπεριφορά, χωρίς λόγο. Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είδε το… φάντασμα του Σπανούλη να «ζωντανεύει» και πάνω στην ένταση του αγώνα αντέδρασε με άκομψο τρόπο. Δεν νοείται ένας τόσο σπουδαίος προπονητής να έχει τέτοια συμπεριφορά, όταν μάλιστα αντιμετωπίζει ομάδα από τη χώρα του…

Ξεκάθαρα, λοιπόν, πρόκειται για αλλοίωση αποτελέσματος, με το «έγκλημα» να έχει πάνω του φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Λοτερμόζερ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ