Παναγιωτόπουλος: «Στην τέταρτη περίοδο βρήκαμε ηρεμία και πήραμε την νίκη»

Παναγιωτόπουλος: «Στην τέταρτη περίοδο βρήκαμε ηρεμία και πήραμε την νίκη»

Ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και ξεκαθάρισε ότι κάποια στιγμή τα σουτ θα έμπαιναν και ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπούντουτσνοστ με 67-72 για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, μιλώντας για το παιχνίδι υποστήριξε ότι δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Euroleague. Παράλληλα δήλωσε ότι δεν είναι σωστό να μένουμε μόνο στα αρνητικά της απόδοσης των πράσινων, ενώ τόνισε ότι κάποια στιγμή τα σουτ θα έμπαιναν και ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε προβάδισμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο βοηθός του προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Euroleague. Και στα προηγούμενα ματς η Μπουντούτσνοστ ήταν κοντά για 30′. Εσύ καθορίζεις τα παιχνίδια, δεν υπάρχει εύκολο ματς. Ήμασταν προσηλωμένοι αμυντικά, ήταν θέμα χρόνου να μπουν τα σουτ για να πάρουμε την νίκη.

Δεν μπορούμε να βλέπουμε μόνο τα αρνητικά και τι θα γινόταν αν δεν έμπαιναν τα σουτ. Στο παιχνίδι παίζουν και οι δύο. Κάναμε κάποιες λανθασμένες επιλογές στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε μερικούς αιφνιδιασμούς, είχαμε 7 λάθη, με 5λ. στην πρώτη περίοδο. Ανεπίτρεπτο για εκτός έδρας παιχνίδι. Βρήκαμε ηρεμία στην τέταρτη περίοδο και πήραμε την νίκη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν δεν παίξεις άμυνα δεν πρόκειται να έχεις ηρεμία. Η ηρεμία έρχεται από την προπόνηση και τις οδηγίες. Αν ληφθούν οι σωστές αποφάσεις είναι και θέμα συνθηκών.

Κρατάμε τη διάθεση, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι. Μέσα από αυτό θα φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ