Τζίκιτς: «Νομίζω ότι δεν ήμασταν μακριά από τη νίκη»

Τζίκιτς: «Νομίζω ότι δεν ήμασταν μακριά από τη νίκη»

Ο προπονητής της Μπουντούτσνοστ ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και εξήρε το ομαδικό τους πνεύμα.

Η Μπουντούτσνοστ παραμένει χωρίς νίκη στην Ευρωλίγκα μετά και την ήττα από Παναθηναϊκό με 67-72. Ο προπονητής των Μαυροβούνιων, Αλεξάνταρ Τζίκιτς, παρά την πέμπτη συνεχόμενη ήττα δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Επίσης υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν ήταν και πολύ μακριά από την πρώτη της νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλεξάνταρ Τζίκιτς:

«Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε. Παίζαμε σαν ομάδα και όταν ήμασταν μπροστά και όταν κυνηγούσαμε στο σκορ. Νομίζω ότι αυτό το αναγνώρισε ο κόσμος. Μπορεί κάποιος να μην είναι ικανοποιημένος από την ατομική απόδοση κάποιων παικτών, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος μετά από μία ήττα, αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι κοντά μας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήμασταν στο παιχνίδι, αλλά τιμωρηθήκαμε, ενώ χάσαμε και μερικά ανοικτά σουτ. Κάναμε τέσσερα λάθη στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου και αυτό μας κόστισε. Νομίζω ότι δεν ήμασταν μακριά από τη νίκη. Το επίπεδο εδώ είναι πολύ υψηλό. Δεν είναι το ίδιο να αντιμετωπίζεις τους σέντερ της Αδριατικής λίγκας και εκείνους της Ευρωλίγκας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ