Ιτούδης: «Έχει ταλέντο σε κάθε θέση η Αρμάνι»

Ιτούδης: «Έχει ταλέντο σε κάθε θέση η Αρμάνι»

Στο γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι, λόγω του ταλέντου που έχει η ιταλική ομάδα στάθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Την πεποίθηση ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, εξέφρασε ο προπονητής της ρώσικης ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του Σιμεόνε Πιανιτζιάνι έχει πολύ ταλέντο σε κάθε θέση, συμβάν που αντικατοπτρίζεται στην βαθμολογική θέση που έχει στην Ευρωλίγκα.

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Η Αρμάνι είναι πολύ ταλαντούχα και επιθετική ομάδα που αποδεικνύει ακόμη περισσότερο την ποιότητά της την φετινή χρονιά. Ξεκίνησαν καλά την σεζόν, έχουν μεγάλες εκτός έδρας νίκες και ¨κλειστό» παιχνίδι με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεδομένα, τα περισσότερα plays προέρχονται από τα χέρια του Τζέιμς, αλλά έχει επίσης τους Μίτσοφ και Νέντοβιτς, άλλους παίκτες από την περίμετρο όπως ο Μπέρτανς και Ντέλα Βάλε που έρχονται από τον πάγκο.

Η Αρμάνι μπορεί να επιτεθεί και στο ζωγραφιστό χρησιμοποιώντας τους Γκουντάιτις, Ταρζέφσκι και Κουζμίνσκας. Συνολικά, έχουν αρκετό ταλέντο σε κάθε θέση, είναι οι πρωταθλητές Ιταλίας και πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα επομένως περιμένουμε πάρα πολύ δύσκολο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ