Λάνγκφορντ: Εχω ακούσει πολλές ιστορίες

Λάνγκφορντ: Εχω ακούσει πολλές ιστορίες

Ο Αμερικανός σκόρερ περιμένει να ζήσει την ατμόσφαιρα του ντέρμπι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός

Ο Κιθ Λάνγκφορντ αναμένεται να είναι ένας από τους «παίκτες κλειδιά» στην αυριανή αναμέτρηση και από την απόδοσή του περιμένουν πολλά στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός δεν θέλησε να πει πολλά για το ντέρμπι, αλλά παραδέχθηκε πως έχει ακούσει πολλές ιστορίες γύρω από τα ματς αυτά. Μίλησε όμως και για το γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια είχε μηδέν πόντους στο ματς με τη Μπουντούτσνοστ.
«Θα αφήσω τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου για το παιχνίδι, αύριο. Θα περιμένω να δω τι θα συμβεί. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες πριν έρθω στην Ελλάδα. Είναι κάτι που περίμενα να μην σκοράρω. Ο προπονητής είχε ένα πλάνο, δεν έπαιξα πολύ και δεν σκόραρα. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος, όταν χρειαστώ. Δεν έκανα κάποιο λάθος, έτσι είναι τα πράγματα, κοιτάζω μπροστά.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου από παρόμοια παιχνίδια. Το ελληνικό μπάσκετ έχει μεγαλύτερη τακτική. Η αρχή είναι σημαντική αλλά στο τέλος το καλύτερο είναι να σκοράρεις.
Ξεκινάμε με τα βελάκια στον πίνακα. Υπάρχει ένα πλάνο στην αρχή, αλλά στο φινάλε με την εμπειρία μου μετράει το ποιος θα βάλει την μπάλα στο καλάθι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ