Οριστικά χωρίς Στρέλνιεκς ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς παρακολούθησε με πολιτικά την προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τέθηκε οριστικά εκτός του ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Οριστικά χωρίς Στρέλνιεκς ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι | to10.gr

Εξ αρχής ήταν δύσκολη αποστολή η παρουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Απλώς σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι ο Λετονός δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο μεγάλο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη. Μάλιστα παρακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του με πολιτικά, καθώς ο ίδιος συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί όλες αυτές τις ημέρες. Με σκοπό να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό τη θλάση που έχει υποστεί στον προσαγωγό.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Στρέλνιεκς είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Μπασκόνια στη Βιτόρια, στις 18 Οκτωβρίου και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Οπως γίνεται αντιληπτό η απουσία του δεύτερου «άσου» του Ολυμπιακού, προκαλεί πονοκέφαλο στον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος ωστόσο έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του δίχως τον Λετονό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο