Οριστικά χωρίς Στρέλνιεκς ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι

Οριστικά χωρίς Στρέλνιεκς ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς παρακολούθησε με πολιτικά την προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τέθηκε οριστικά εκτός του ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Εξ αρχής ήταν δύσκολη αποστολή η παρουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Απλώς σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι ο Λετονός δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο μεγάλο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη. Μάλιστα παρακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του με πολιτικά, καθώς ο ίδιος συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί όλες αυτές τις ημέρες. Με σκοπό να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό τη θλάση που έχει υποστεί στον προσαγωγό.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Στρέλνιεκς είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Μπασκόνια στη Βιτόρια, στις 18 Οκτωβρίου και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Οπως γίνεται αντιληπτό η απουσία του δεύτερου «άσου» του Ολυμπιακού, προκαλεί πονοκέφαλο στον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος ωστόσο έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του δίχως τον Λετονό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ