Παπαγιάννης: «Να περιορίσουμε Σπανούλη και Πρίντεζη» (vid)

Παπαγιάννης: «Να περιορίσουμε Σπανούλη και Πρίντεζη» (vid)

Τα κλειδιά της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό επισήμαινε ο Γιώργος Παπαγιάννης σε δηλώσεις που παραχώρησε, τονίζοντας ότι ο περιορισμός των Σπανούλη-Πρίντεζη θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του αγώνα.

Το δικό του σχόλιο για το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό έκανε ο Γιώργος Παπαγιάννης, με τον σέντερ του «τριφυλλιού» να τονίζει τα κλειδιά της αναμέτρησης.Ο Έλληνας ψηλός τόνισε ότι ο περιορισμός του Βασίλη Σπανούλη και του Γιώργου Πρίντεζη θα είναι ένα από το σημαντικά κλειδιά του ματς για να πάρουν οι «πράσινοι» την νίκη.

Πιο αναλυτικά, ο 21χρονος άσος υποστήριξε: «Η ατμόσφαιρα θα είναι πάρα πολύ ζεστή για μας, θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη» ανέφερε αρχικά ο σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Το πιο σημαντικό κομμάτι για μας θα είναι η άμυνα. Θα πρέπει να τους περιορίσουμε από κάποια ελεύθερα σουτ, να κλείσουμε τους βασικούς τους παίκτες που είναι ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης και μέσα από αυτό θα πάρουμε τη νίκη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ