Μπλατ: «Παιχνίδι υψηλού επιπέδου, να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Μπλατ: «Παιχνίδι υψηλού επιπέδου, να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη μάχη με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι ψυχολογικά και αγωνιστικά για την αποψινή αναμέτρηση.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεσπόζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστική της Ευρωλίγκας και απόψε όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ντέιβιντ Μπλατ, λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης, τόνισε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ υψηλού επιπέδου και επισήμανε ότι οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη μάχη. «Είναι ένα παιχνίδι πολύ υψηλού επιπέδου. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είμαστε σε καλό σημείο ψυχολογικά. Ήρθαμε να παίξουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες μπαίνουν στην αρένα του ΟΑΚΑ, έχοντας το ίδιο ρεκόρ στη φετινή διοργάνωση, με 3 νίκες και 2 ήττες. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει Κίμκι, Μπασκόνια και Μακάμπι, ενώ έχει ηττηθεί από Αρμάνι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Πράσινοι από την άλλη, έχουν κερδίσει Μακάμπι, Γκραν Κανάρια και Μπουντουτσνοστ και έχουν χάσει από Μπάγερν και Ζαλγκίρις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ