Παπαπέτρου στα αποδυτήρια: «Πάμε να τους γαμ…»! (vid)

Παπαπέτρου στα αποδυτήρια: «Πάμε να τους γαμ…»! (vid)

Εντυπωσιακό βίντεο δείχνει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν του Παναθηναϊκού να παροτρύνει τους συμπαίκτες του πριν την έναρξη του αιώνιου ντέρμπι, με «γαλλικά» για την πρώην ομάδα του.

Η μεταγραφή του έγινε σίριαλ. Και προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού, από όσους συζήτησαν με τη διοίκηση των Πειραιωτών, που όχι μόνο δεν έμεινε στο Μεγάλο Λιμάνι και δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του, αλλά αποφάσισε να μεταπηδήσει στον αιώνιο αντίπαλο.

Ως παίκτης του Παναθηναϊκού, πλέον, ο Παπαπέτρου υποδέχθηκε τους Ερυθρόλευκους στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής, για το πρώτο ντέρμπι αιωνίων, με τον ίδιο στα Πράσινα. Και πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη νίκη, που επισκιάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τα όσα κατέγραψαν οι διαιτητές του αγώνα, για τη λεκτική επίθεση από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αλλά και από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με τον 25χρονο φόργουορντ του Τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε βίντεο τη στιγμή που η ομάδα του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να βγει για ζέσταμα, το οποίο δείχνει τον Παπαπέτρου να φωνάζει στους συμπαίκτες «πάμε να τους γαμ…». Επιβεβαιώνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι όποιοι δεσμοί υπήρχαν μεταξύ των δύο πλευρών, δεν υφίστανται πλέον.

Οπως ήταν λογικό, οι αντιδράσεις από τους οπαδούς του Ολυμπιακού για τα «γαλλικά» του Παπαπέτρου, είναι πολύ έντονες και δεν μπορούν να καταγραφούν. Την ίδια ώρα που οι Πράσινοι οπαδοί των αποθεώνουν, καθώς με αυτόν τον τρόπο… απέταξε κάθε τι που τον συνέδεε με τους Ερυθρόλευκους. Κάτι απολύτως λογικό. Διότι μπορεί να πέρασε τέσσερα χρόνια στον Πειραιά, αλλά πλέον ο Παπαπέτρου είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Και θα φέρεται και λειτουργεί ως τέτοιος. Εντός και εκτός γηπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ