Παπανικολάου: «Να έχουμε λιγότερα κενά διαστήματα»

Παπανικολάου: «Να έχουμε λιγότερα κενά διαστήματα»

Ο Ελληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στην ανοιχτή προπόνηση των Πειραιωτών για το πως θα πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα του απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Γιάνις Στρέλνιεκς.

Η αναμέτρηση με την τούρκικη ομάδα σίγουρα θα είναι δύσκολη, την ώρα που ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην εκπροσώπους του Τύπου αναφορικά με το πως θα πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα του για κάμψει την αντίσταση του συγκροτήματος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ δήλωσε «Είναι μία δύσκολη περίοδος, όσον αφορά το πρόγραμμα. Αυτό είναι κάτι που μπορεί αν τύχει. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και να μας στηρίξει με την δύναμή του και την φωνή απέναντι σε έναν αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει έναν κορμό. Υπάρχουν παίκτες που είναι μαζί 5-6 χρόνια. Είναι δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Σχετικά με το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός αναφορικά με το ματς στο ΟΑΚΑ, ο Παπανικολάου υποστήριξε: «πρέπει να έχουμε λιγότερα κενά διαστήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακοί και αυτό όταν παίζεις απένατι σε πολύ καλές ομάδες, θα το πληρώσεις. Αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε μόνο την Φενέρ. Δεν μπορείς να προτρέχεις. Είναι μία δύσκολη σειρά αγώνων, αλλά πρέπει να κοιτάμε το ματς που έχουμε μπροστά μας. Καταλαβαίνουμε πως ένα ματς με τον Παναθηναϊκό, έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά κοιτάμε το ματς με την Φενέρ».

Τέλος, ο Κώστας Παπανικολάου για τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Κώστα Σλούκα δήλωσε «Ο κόσμος έχει αποδεχτεί χρόνια τώρα τον κόουτς Ομπράντοβιτς, τον Σλούκα και άλλους παίκτες που έπαιξαν στην ομάδα μας ή στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για να δημιουργήσουμε θέμα χωρίς να υπάρχει λόγος. Είναι ένα παιχνίδι. Έτσι το βλέπω και έτσι πιστεύω πως είναι και για εμάς και για τους προαναφερθέντες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ