Τόμας: «Νιώθουμε καλά αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε»

Τόμας: «Νιώθουμε καλά αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε»

Ο φόργουόρντ του Παναθηναϊκού επισήμανε ότι οι πράσινοι είναι σε καλή κατάσταση αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούν, αλλά να παίξουν με αυτοπεποίθηση.

Ο ΝτεΣόν Τόμας μίλησε στην κάμερα του Novasports για την αναμέτρηση κόντρα στην Εφές Αναντολού στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε ότι οι παίκτες του Τριφυλλιού δεν πρέπει να παρασυρθούν από τις τελευταίες συνεχόμενες νίκες, αλλά να αγωνιστούν με την αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης των πράσινων:

Για το ματς απέναντι στην Εφές Αναντολού: «Έχουν σχηματίσει ένα καλό σύνολο, παίζουν καλά και είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Έχουν ξεκινήσει καλά, παίζουν σκληρά και έχουν πάρει μερικές καλές νίκες, οπότε δεν θα είναι εύκολο».

Για την κατάσταση στην ομάδα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Τέτοιες νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση και ώθηση και νομίζω ότι τα έχουμε. Κερδίσαμε μερικά συνεχόμενα ματς, νιώθουμε καλά αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο και πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση».

Για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό του Τσάβι Πασκουάλ: «Νιώθω καλά, παίζω πλέον στην Ευρώπη 6 χρόνια και έχω συνηθίσει. Έχω ξαναπαίξει με τον Τσάβι στη Μπαρτσελόνα και ξέρω τον τρόπο δουλειάς του και τι ζητεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ