Ομπράντοβιτς: «Είμαι περήφανος για τον Σλούκα, είναι ο ηγέτης μας»

Ομπράντοβιτς: «Είμαι περήφανος για τον Σλούκα, είναι ο ηγέτης μας»

Ο Σέρβος τεχνικός της Φενερμπαχτσέ αποθέωσε τον Ελληνα γκαρντ, μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Σλούκας «σκότωσε» τον Ολυμπιακό και οδήγησε τη Φενερμπαχτσέ σε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποθέωσε τον διεθνή άσο, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έπαιξε σαν ηγέτης και σήκωσε στις πλάτες του την τούρκικη ομάδα!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο σουτ, επομένως πολύ εύκολα θα μπορούσε να νικήσει κι ο Ολυμπιακός, ο Παπανικολάου πέτυχε ένα απίθανο σουτ με τη λήξη της επίθεσης, εμείς δεν παίξαμε καλά στην τελευταία κατοχή, ωστόσο είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και δη τον Σλούκα, που έπαιξε ως ο ηγέτης της ομάδας μας».

Για τον Γιαν Βέσελι, ο οποίος απουσίασε από την αναμέτρηση λόγω της γέννησης του παιδιού του, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για τον Βέσελι και την οικογένειά του, ήταν λογικό να απουσιάζει απόψε, κάπως έτσι δόθηκε ευκαιρία για άλλους παίκτες, όλοι έδειξαν χαρακτήρα, ποτέ δεν είναι εύκολο να κερδίζεις εδώ, είναι μια σπουδαία ομάδα, είναι μεγάλη η νίκη μας, η σεζόν είναι μεγάλη, έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ