Παπανικολάου: «Εχουμε δρόμο μπροστά μας, να γίνουμε πιο σκληροί»

Παπανικολάου: «Εχουμε δρόμο μπροστά μας, να γίνουμε πιο σκληροί»

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού μίλησε για το ματς με Φενερμπαχτσέ και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βελτιωθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Φενερμπαχτσέ, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να δέχεται την τρίτη σερί ήττα της στην Ευρωλίγκα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να γίνουν πιο σκληροί και να βγάλουν περισσότερο πάθος στα επόμενα παιχνίδια, τονίζοντας ότι η διοργάνωση έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σε έναν αγώνα όλοι χάνουμε φάσεις. Όσο το παιχνίδι φτάνει στο 40′, οι στιγμές στο τέλος είναι πιο σημαντικές. Ένα ριμπάουντ, ένα λαθάκι μπορεί να στοιχίσει το αποτέλεσμα. Δεν έχω καθαρό μυαλό αυτή την στιγμή για να σας πως ποια ήταν η φάση αυτή, αλλά εμείς κάναμε αυτό το λάθος γιατί εμείς χάσαμε», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Η Ευρωλίγκα είναι μία πολύ δύσκολη λίγκα. Ξεκινήσαμε δυναμικά τις προηγούμενες χρονιές, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε πάντα… καβάλα στο άλογο. Η Φενέρ για παράδειγμα κάνει ήττες στην αρχή, αλλά μετά σπριντάρει μέχρι το Final Four. Δεν λέω ότι θα γίνει αυτό με εμάς, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός: «Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο σκληροί. Πρέπει να έχουμε πάθος και θέληση για τη νίκη. Χάνουμε τις φάσεις που είναι στο 50-50. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ