Αμφίβολη η συμμετοχή του Γιουλ στο ματς με τον Ολυμπιακό

Αμφίβολη η συμμετοχή του Γιουλ στο ματς με τον Ολυμπιακό

Χωρίς τον Σέρχιο Γιουλ θα αγωνιστεί πιθανότητα η Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό (22/11), , με τον Ισπανό γκάρντ να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό (22/11) για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας είναι ο Σέρχιο Γιούλ, καθώς ο Ισπανός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνοτο, όπως ανέφερε ο Πάμπλο Λάσο. Ο 31χρονος γκάρντ της «βασίλισσας» θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικές μέρες, με σκοπό κυρίως να προφυλαχθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην διοργάνωση.

Πιο αναλυτικά, ο Ισπανός τεχνικός των «μερένχες» τόνισε: «Πρέπει να κρατήσουμε εκτός τον Σέρχιο για λίγες ημέρες. Δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα αλλά έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο. Όμως δεν έχει καμία σχέση με τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε πέρυσι», ανέφερε ο Λάσο, προτού προσθέσει:

«Θα ήταν λάθος να πιέσουμε τις καταστάσεις και να υπάρξουν αρνητικές συνέπειες που θα καθυστερήσουν την επάνοδό του. Σίγουρα θα θέλει να με… σκοτώσει που θα δεν θα παίξει αλλά θα ήταν καλύτερα για εκείνον να μείνει για λίγο εκτός. Δεν είναι κάτι το σοβαρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ