Πέσιτς: «Επικράτησε του Ολυμπιακό δύο φορές ο Παναθηναϊκός, άρα είναι σπουδαία ομάδα»

Πέσιτς: «Επικράτησε του Ολυμπιακό δύο φορές ο Παναθηναϊκός, άρα είναι σπουδαία ομάδα»

Το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό κλήθηκε να σχολιάσει ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, κάνοντας παράλληλα ειδική αναφορά στις δυο νίκες του «τριφυλλιού» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και Σβέτισλαβ Πέσιτς κλήθηκε να σχολιάσει την επικείμενη αναμέτρηση, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» επικράτησαν δυο φορές του Ολυμπιακού αυτή την αγωνιστική περίοδο.

Πιο αναλυτικά, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» τόνισε: «Αυτή η εβδομάδα είναι κλειδί για εμάς, όπως επίσης και οι προηγούμενες αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν. Όλα τα παιχνίδια στην regular season είναι σημαντικά. Έχουμε πολύ καλές ομάδες που μας περιμένουν στα επόμενα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δύο φορές τον Ολυμπιακό αυτή την σεζόν, οπότε αυτό σημαίνει ότι είναι σπουδαία και ποιοτική ομάδα.

Θα πρέπει να καταβάλουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να ελέγξουμε το παιχνίδι και τα συναισθήματα επειδή σε εκείνο το γήπεδο είναι εύκολο να βγεις εκτός συγκέντρωσης λόγω της ατμόσφαιρας. Έχει μεγάλη εμπειρία και μπορεί να σε τιμωρήσει σε δύο λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ